Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer alltid mer...bagatell



Oftast aldrig men
sällan alltid utan ett
förbehåll önskar
alltid aldrig mer lovar
dig för alltid ännu mer




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-01 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP