Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så nära

Så nära var du borta
så nära såg jag dig aldrig mer
så nära fanns du bara kvar i mitt minne

men jag vet inte
du är kvar
vad gör vi nu?




Övriga genrer av lilladenfina
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-01 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilladenfina