Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte varför jag skrev det? tolka som du vill


Boken

Boken skriker frågorna
Som den vill få mig att svara på.
Jag spyr.
Boken stänger sig.
Den har fått sina svar.




Fri vers av lilladenfina
Läst 187 gånger
Publicerad 2008-10-31 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilladenfina