Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag kändes det så här


Decembertrött

Decembertrött sol

orkar ej opp

äter apelsin

med Cvitamin

nyladdat batteri

ger mer energi

081201




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-01 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo