Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han Betraktar flugorna

han betraktar flugorna
ringar in dem där de landar
för att sedan
granska dem
när de flyger sin väg
borti horisonten
går solen ned
som så många gånger förr
månen
nattens evige härskare
viskar
tyst men bestämt
Det är över nu, min vän




Fri vers av Mathias Höglund
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-02 08:20



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
som blå fjäril säger så är det en viss mystisk stämning här och jag tycker mycket om den direkta tonen och det än mer spännande i sista raden där man själv får specen att tänka vad är slut och fundera ut!!!! applåd
2010-04-13

  blå fjäril
En mystisk stämning över den här dikten, jag gillar den :)
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Mathias Höglund
Mathias Höglund