Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vidöppen

floden breddar sig närmare havet
att vidöppen möta det förenas
vidgar sin verklighet
vill vidga min i dig som floden aldrig förnekad av havet
havet och floden uppgår i varandra
kan inte skiljas




Fri vers av ima
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-11 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ima