Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varse

månen är skymd bakom molnet
men hos det molnet lyser kanterna
det vet månen
man viskar på torget blickar uppåt
man tvingar sin kyss kvar bakom läpparna
men man viskar på torget




Fri vers av ima
Läst 364 gånger
Publicerad 2008-12-02 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ima