Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar som kom idag


Dalarna i vinterskrud

Dalarna är just nu ett
landskap i vinterskrud

Dalarna och dess underbara
blånande berg har bytt
skepnad till vacker vinterskrud

Dalarna i vinterskrud har snötyngda
trötta träd som just nu har gått in
i vintervila

Dalarna i vinterskrud bjuder in till
sparkåkning bland faluröda hus

Dalarna i vinterskrud har brett ut
sin enorma vita brudslöja

Dalarna i vinterskrud lockar mig ut
med kameran för att ta vinterns kanske
bästa bild

Dalarna inbjuder verkligen till
vintersalongs utställning i både färg
och svartvitt


081202




Fri vers av sajo
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-02 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo