Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lågorna

De var stora, varma och oförstörbara..
Så plötsligt kom dropparna från himlavalvets vattenfall som vi inte trodde fanns.
De släckte elden droppe för droppe.
Gnistorna kvar som blev allt färre.
Vi såg alltihop, vi stod där, men stoppade det inte..
kunde inte stoppa det.. ville inte stoppa det..
Ett stort tomt rum dit ingen ser och där livets vätska inte längre rinner..
inte längre bultar..

Det var Du och jag..




Fri vers av Ambivalent Coco
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-03 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ambivalent Coco