Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Igår i affären


Smak av vår

Under gårdagen besökte jag
mataffären i stan, vart jag
än gick var det julpynt och
julmusik hördes ur högtalarna

jag är inte så mycket för att
handla så mycket julklappar,
tycker istället man borde stanna
opp denna stressiga tid och
ta vara på varandra,

träffas och umgås över en fika
och prata lite och tänka på dom
som kanske inte har någonstans
att ta vägen

precis när jag går i dessa tankar
så ser jag något som gör att jag
känner en smak av vår då
snöflingor just nu i luften virvlar omkring

det är så vackra TULPANER i både
rött o lila, jag känner att jag måste
köpa en bukett för att ge till en älskad
vän

när jag köpt mina lila TULPANER så
känner jag smaken av våren
samtidigt som jag nynnar på tulpaner
från Amsterdam

081203




Fri vers av sajo
Läst 154 gånger
Publicerad 2008-12-03 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo