Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur mycket kan en människa blunda för?


Då regnet föll

Folk drog sig undan,
När regnet föll.
Folk stängde sina fönster,
När regnet föll
Folk tittade bort ifrån de som ej hann undan,
När regnet föll
lekar lektes att allt var som normalt,
När regnet föll
någon försökte uppmärksamma vad som skedde,
När regnet föll
någon fick spott och spe i ett fängelse ack så sne,
När regnet föll
några tog till piller eller flaskan för att slippa se de som ute fick stå.
När regnet föll,

Och så kom solen

Och media skrek om allt det hemska som hänt,
Då regnet föll
och människor förfasades över alla dåd som skett,
då regnet föll
och de sade att något sådant skulle de aldrig godtagit.

Då solen sken
Människor gick ut och betedde sig precis som innan,
Tills nästa gång de mörka molnen samlades ovanför deras huvuden.
Och de smög sig åter hemåt och gömde sig som mången gång förut




Fri vers av Berserk|Rodent
Läst 411 gånger
Publicerad 2005-08-15 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berserk|Rodent