Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barometer jag litar på


Väderleksrapport

Snö snö
åter igen snö

först högtryck
sedan lågtryck

visar min
trogna barometer

081203




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 182 gånger
Publicerad 2008-12-03 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo