Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.skånska toner

Fröken söder glömde kvar sin skånska i mina öron igår kväll.


Det blir lätt så,

det sista intrycket på kvällen tar man med sig till dagen efter.



Jag hade tur,

att jag inte pratade med Tarja Halonen, för då hade min värld inte varit begriplig idag.




Fri vers av comvidare
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-03 11:27



Bookmark and Share


  aol
ler gillas
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

comvidare
comvidare