Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag verkligen vintertid


Vintertid

Snö snö
åter snö

klockans visare
har vintertid

081203




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 222 gånger
Publicerad 2008-12-03 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo