Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här skulle jag egentligen ha lagt ut en avhandling om myrornas mellanben men så kom jag på att de papperen hade ju någon torkat upp sina spyor med sist jag hade fest och nu är de alltså på avvägar i sopsorteringssystemet...


Kärleken till olika objekt i tillvaron är inte alltid vad den synes vara






Man kan fastna
med eller för
saker i olika

sammanhang... folk borde
verkligen se upp
mera... i mörkret

lyser det som
ser ut som
stjärnor på himlen

men som tydligen
mycket väl kan
vara gamla uttjänta

satelliter som återkastar
ljuset... sicken otur
folk kan ha




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-04 19:30



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
snyggt! kul med det översta. =) är det sant!?
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP