Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag ska jag in med min bil


Diagnos

Kan sättas
på människor

bildoktorn ser
fel via datorn

hoppas inte
allvarligt fel

081205




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-05 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo