Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LECTIO DIVINA


spolad iland som en spillra
upp på en soldränkt strand
sargad av fällor som gillrats
av en fientlig hand
snärjd av en snara som bara
Gud kan befria ifrån
är jag nu utom all fara
sedan jag blivit son

stormen jag trodde jag red på
fast det var den som red mig
kom ifrån en som är vred på
människorna och på Dig
allt som gör ont har Du burit
smärta förstår Du Dig på
och när jag hädat och svurit
så har Du älskat ändå!

LARZ GUSTAFSSON 16/1 2008





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-06 14:58



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin !!
2008-12-07

  Carola Zettergren
Vackert, mycket dramatiskt och målande, på rim dessutom...
2008-12-06

  Betlehemsstjärnan VIP
Så gripande...den är sparas ögonblickligen av mig.
Så vackert och berörande/B
2008-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP