Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


en ny månad men samma dilemma

taxi hem
alkoholstanken ingrodd i sätet
på vägen bara blåljus rödljus

rökblandad decemberluft i bräckliga lungor
ögon på väggarna
på kulisserna

statister på gatan
utsatta
för vinterns vrede

och hon bakom en fasad av väl valda underkläder
utom räckhåll
jag kysser henne på kinden
men når aldrig fram till henne

förbjuden frukt
så mogen
så nära att falla

för skör för att plockas
av mina klumpiga händer

läppar
som rör sig
men de är tysta för mig

hon pratar
med någon annan




Fri vers av BaraOrd
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-07 04:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd