Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag var det så här


Söndag 7 december

gråtrött decemberdis
försvinner ej

kanske sol
i Karlstad

förväntan om
två tända ljus

081207




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 185 gånger
Publicerad 2008-12-07 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo