Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev till ett skolarbete, den blev bättre än jag trodde. btw den handlar om baksmälla.


ljus, ljud, talar...

Ljusen glimrar
Ljusen skiner
Ljusen skär
Allt gör ont
Huvudet dunkar
Känns som jag drunknar
Ljuden hörs
Ljuden talar
Ljuden skadar
Allt gör ont
Huvudet dunkar
Känns som jag drunknar
Obehaget växer
Ångern gror
Snart kommer min bror




Fri vers av Lla
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-08 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lla