Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om känslor, mina känslor...


Fiskar mot botten, hjärtat som drunknar.

Tårar strömmar ner likt forsen och vattenfallet
Fiskarna slår mot botten och fyller bäcken i mitt hjärta
Vattnet är borta, inget samspel
Mitt hjärta är fyllt av fiskar
Fiskar som bitts
Fiskar som rivs
Det gör ont, smärtan avtar inte
Jag hittar inte hem
Fiskarna hittar inte hem
Det känns som om det alltid ska vara så här
Bara jag och fiskarna som smärtar min själ
Jag vill springa
Jag vill skrika
Jag vill leva, men ändå sitter jag här som en torr sjö och låter fiskarna smärta mig
Min själ är skadat
Vart finns mitt plåster?
Vart finns detta läkande band som räddar min själ
När ska fiskarna täckas av att tårarna stannat
Det är som dagen och natten, fast utan dagen
Det är som solen och månen, fast utan solen
Vart finns mitt ljus? –o underbara ljus
Som fångar dessa fiskar av mörker
Dessa fiskar som slukar min själ
Som förintar min vardag
Vem, var, när?
Har jag sett detta viloljus
Denna bom som hindrar
Denna damm som släpper
Har jag hittat min sommar?




Fri vers av Lla
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-08 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lla