Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märsta station

Märsta i soluppgång
Och jag önskar att jag funne
De riktiga orden,
Meningen med dessa ändlösa huslängor,
Meningar med sjuttiotalet
Och mobiltelefoner.
Inför vårt eget inre
Står vi alltid handfallna.
Därför söker vi döva vår osäkerhet
Med ständig uppkoppling
Och fyllda agendor.
I kommunikationsbruset finner vi dock aldrig
De riktiga orden
Eller någon mening alls.
Tågfel på Rosersbergs station.




Fri vers av Daniel Solling
Läst 398 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-08 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Solling
Daniel Solling