Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor som kom idag då jag var nere i tvättstugan


Varför denna julstress

Det är inte så lätt denna tid
i december

det är lika varje år, man blir
påverkad av jobbarkompisar eller
vänner som säger har du inte
köpt julklappar

men nu säger jag ifrån från och med
idag, denna julstress som skapar oro
och gör att man nästan inte kan koppla
av

en fråga man får har du köpt dina julklappar
än, NEJ är svaret jag nu ger

jag tänker vägra från och med idag att känna
julstress och köptvång

vuxna människor ska kunna träffas, umgås med
sin familj och barn, även ta det lugnt med
alkohol för det är så mycket tårar och känslor
denna helg

det viktigaste av allt ta hand om varann på
ett lugnt och varsamt sätt och var rädd om era
barn

att bara få vara och umgås med den man älskar
det betyder för mig mer än något annat

081208






Fri vers av sajo
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-08 20:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
För mig är det viktigaste att INTE fira jul alls.
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

sajo