Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


spridda tankar ur ett utgångshål

och ett ":)" på msn blev kvällens lögn
det är ingen som ler bakom skärmen
med svullna rödgråtna ögon ser jag knappt vad du svarar
men du ljuger nog också

och jag önskar att jag hade mer att erbjuda
att det fanns något mer att ta

att jag hade en dold agenda, en hemlighet
en anledning till att gå upp på morgonen

men varje morgon är sig lik
och jag kommer inte att ha rört mig ur fläcken
om tio år




Fri vers av BaraOrd
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-08 23:40



Bookmark and Share


  kaptenen
"och ett ":)" på msn blev kvällens lögn
det är ingen som ler bakom skärmen
med svullna rödgråtna ögon ser jag knappt vad du svarar
men du ljuger nog också"

wow, kritikpoolen säger "Kan samma sak uttryckas bättre med andra ord?" och jag tror fan inte att det går.
sitter egentligen och pluggar religion men wow alltså.
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd