Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske vill de ha ett vinterbo.....


Bobyggare

Svartvit bevingad hes flygare

släpar på kvistar

ur led är tiden

081209




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-09 10:23



Bookmark and Share


    Maria Malm
Den kanske bara har god framförhållning..
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

sajo