Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jaja,bra


Livets mening

Varför röka när man kan supa?

Varför supa när man kan knarka?

Varför knarka när man kan dö?

Varför dö när man kan leva?






Fri vers av Sheeppower
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-09 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sheeppower