Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ofta går jag en sväng till affärens bokavdelning


Affärens bokavdelning

Det är tisdag den 9 december och
jag gör ett besök i en av stadens
affärer, det är lunchtid och det
märks

jag har en liten tid över innan
min utbildning skall börja så
jag passar på att gå och titta vad
jag ska köpa i julklapp till min
älskade vän

men så ser jag något som verkligen
lockar mig och det är bokavdelningen
dit mina steg går, jag blir stående
ett bra tag och riktigt äter med mina
ögon

det finns så mycket läsvärt men så
plötsligt ser jag en bok som jag så
gärna vill ha och det är

medmänniskor av författaren Stefan
Einhorn, jag bestämmer mig för att
köpa boken så jag har något att läsa
ikväll då jag går till sängs

081209




Fri vers av sajo
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-09 21:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bästa avdelningen i en butik. Ja, och så skivavdelningen, förstås!
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

sajo