Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

korpkvinna

sveper skuggor runt
dina nakna ben
spelar stjärnljus över
dina mjuka läppar

kom

kom

kom

till mig du vilda
låt mig väta dina
kinder med tårar
salta av hjärteblod

stryker varsamt en
hårslinga från
din svettiga panna

med en kyss sväljer
du min rädsla
lämnar mig darrande
av livslust





Fri vers av -Jokke
Läst 541 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-10 00:53



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Vild och vacker! Och en härlig rytm som pulserande ger mig behagliga rysningar! Kram/Ammie
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

-Jokke
-Jokke