Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frid

har du aldrig

tänkt att också
jag

skall dö




älskar och
förlåter era skulder

för

ni är Människan,
Gud och kärleken

i den så populärt kallade




evigheten









låt mig
lämna er







för min kärlek

lever











Fri vers av -Jokke
Läst 409 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-06 01:50



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
En sakral lite dov där man känner förtvivlan i dikten.
Bra men mycket tung att läsa.
Men då är det inte sagt att allt ska vara lyckligt och glättigt.
Får bara en otäck känsla om har varit med om detta?
Det har jag!!!!
Mod/Ammie
2010-08-15
  > Nästa text
< Föregående

-Jokke
-Jokke