Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när verkligheten tränger sig på går drömmen förlorad

borde hämta upp tvätten

men vill bara sitta här med ett glas rött



gå vilse i känslostormar och hitta vägen hem

till






just dig



fred&kärlek




Fri vers av -Jokke
Läst 488 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-28 21:35



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Du fångar allt på en gång!
Gillar de första meningarna som verkligen kan få allt på ända.
Sen slutar du med så viktiga ord som kan bli.... men med just känslostormar kanske aldrig blir?
Du får en att reagera, fundera och meditera!
Å det gillar jag!!!
Fridens lenaste liljor/Ammie
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

-Jokke
-Jokke