Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


POJKEN

i mannen på klippan
vid jungfrukusten
satt pojken och drömde om äventyr
september och aningen
kyligt i luften
retreat ïfrån orosmoment
och bestyr
där under det grånade
blickade grabben
mot framtiden
såväl som mot dåtiden
han sitter därinne
och hålls väl i schack, men
jag tror att han sitter
i alla män
han vägrar ge vika
han står upp i båten
fast omgivningen
säger: "sätt dig ner!"
och träffar han rätt dam
så är han förlåten
han gör att hon älskar
den mannen mer...

LARZ GUSTAFSSON
4 juni, 2008





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-10 06:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP