Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Tony Eriksson, Valbo.

 




RAMP

när lystnaden skriker:
giv hit, giv hit!
och applådåskans eko dör bort
så sjunker den skeppsbrutne bit för bit
för en kvart är så futtig och kort
i skuggornas dal
blir hans saknad total
alla katterna här
blir så grå
och tystnaden känns
ganska monumental
i en anonym
undanskymd vrå
ett strålkastarljus
som narkotikans rus
som ett solljus
för vegetation
som aldrig kan frodas
i vardagens grus
som lever av folks ovation
så hyllas och äras
en man som förut
backstage står han nu
ännu en gång
men sången man spelar
när allting är slut
är tomhetens tragiska sång

LARZ GUSTAFSSON

18/6 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-10 06:55



Bookmark and Share


  mare VIP
Vemodets gång i livet......
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP