Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Besöker ett par bekanta


Fönstervy 10/12-08

Ombonad liten stuga lyser

frön mättar små magar

hackspett knackar på dörren

081210




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 153 gånger
Publicerad 2008-12-10 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo