Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så undras det varför man söker något mer...


one night stand

glittrande ögon
fingrars heta lek
under silkeslakan
framstönade ord av
tillfällig kärlek
din nakna kropp
hårt pressad mot min
rör oss i sällsam harmoni

närmare, närmare
orgastisk extas
halvkvävda skrik i
natten
din heta mun pressad
mot min hals
vassa naglar begravda
i ryggen


sprutar, tömmer
min säd djupt in i
törstande kropp






utpumpade klär
vi oss för att gå
lämnar varandra

otillfredsställda





uppfyllda av









tomhet








Fri vers av -Jokke
Läst 810 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-10 19:53



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Kan fan inte beskrivas bättre! Perfekt!!!! Fredens Lena Liljor/Ammie
2008-12-11

    Silverbjer
Så sant! Vackert formulerad text med en svidande känsla av verklighet. Tack!
2008-12-10

  Skäl till själ
bra beskrivet!
denna tomhet efteråt, den är stor o märklig
2008-12-10

  duvan59
otroligt stark text jag kan känna vanmakten och den tomheten du beskriver alldeles strålande.
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

-Jokke
-Jokke