Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja, jag jäklas förstås litet med en möjlig läsare här, men även en omkastning är en helt ny text, om än något stulen... en himmel utan sol skulle man kunna kalla mulen... vilket osökt får mig att tänka på Tove Jansson och Hemulen...


Något litet om kärlek III






Jag förstår varför
människor har behov
av katter, att

vara i deras
närhet, men vad
katter ser i

sitt umgänge med
människor, förstår jag
rakt inte alls




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 419 gånger
Publicerad 2008-12-11 13:39



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Vem har sagt att dom "ser nåt" i det umgänget... Ett tecken har dock min katt på att den ändå har lite av flockkänsla: Varje gång jag kommer hem, kommer han tassande emot mig och vidare till köket för att äta av det torrfoder som stått framme hela dagen. "Äta tillsammans!" tycks han tänka. Jag tror inte att jag har något behov av denna katt, som lämnats här av sin ägare, men det vet jag kanske inte förrän katten försvinner? (Att han råkar göra mig lite gott är en annan sak...?)
2008-12-11

  Fokus
Förstår din tanke...
Men jag föredrar en vovsing med skitiga tassar framför en förnäm katta.
2008-12-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP