Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På ett kort idag


Autograf

Efter att ha skrivit och
även fått gett ut min första bok

så har många köpt min bok,
jag har tagit med mig den vart
vi än ska någonstans för
att lära mig att marknadsföra mig
själv

nyligen har en jobbarkompis köpt
boken

plötsligt en dag kom hon och berättade
för mig att hennes dotter fått tag
på min bok och tittat i den och
orden hon sa var

mamma har din jobbarkompis gjort
denna bok oh vad COOLT

vad COOLT var ordet

igår kom min jobbarkompis igen och
sa min dotter vill ha en autograf

så jag skrev min autograf på
ett kort till min unga beundrare
på tretton år som är en blivande
författare även hon

hädanefter signerar jag mina böcker
med min autograf som lyder Sajo

081211




Fri vers av sajo
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-11 19:35



Bookmark and Share


  prinscess VIP
ett stort grattis
2008-12-11

  Annmargreta
Gratulerar så mycket till boken!
Var kan man se och köpa den?
2008-12-11
  > Nästa text
< Föregående

sajo