Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Synd att jag inte hade kameran med idag


Eftermiddag 11/12-08

Domherrar besöker
granens kärve

ljuslykta anas
vid skogsbrynet

vid falurött
hus vilar bondkatt

Jenny Nyström
skapat motiv

081211




Fri vers av sajo
Läst 202 gånger
Publicerad 2008-12-11 22:14



Bookmark and Share


  prinscess VIP
vad vackert
2008-12-11
  > Nästa text
< Föregående

sajo