Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vacker dag


Vykort från vår bruksort 13/12-08

Midvintertids mörka natt
med luciatåg och tärnor i långt
upplyst sjungande tåg har sakta
skridit bort

utomhus börjar dagen att gry
och snön ligger vit
vid horisonten ser jag hur det
klarnar opp bit för bit

vår bruksort bjuder på ett sådant
vackert vintrigt vykort

från mitt fönster ser jag blånande
berg med skogens träd som vilar så
tungt av vit snö i decembersolens sken
som kikar fram bakom en tall

det är ett sådant otroligt vackert
vykort som våran bruksort bjuder på
denna dag som är lördag den 13/12-08

vykortet jag nu sänder till alla mina vänner
som jag känner och för dom som en hälsning
behöver







Fri vers av sajo
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-13 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo