Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa makthavare kan läsas som Bush


Vapenätare

Ibland önskar jag att jag kunde äta upp alla vapen
Ett gevär, mums!
En bomb med landmina? Tackar!
Misil till efterrätt? Mmm
Och sen skulle jag ställa mig och skrika i vissa makthavares öron:
Våld löser ingenting!




Fri vers av MissHeaven
Läst 473 gånger
Publicerad 2005-08-18 13:47



Bookmark and Share


    Teddy
..Du jag tar en tugga jag med..och sen skriker jag med..två är bättre än en.
2005-08-18
  > Nästa text
< Föregående

MissHeaven

Mina favoriter
R.I.P Rest In Poetry