Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var bara tvungen att skriva en dikt med en tvättmaskin


Runt

Runt, runt som kläderna i en tvättmaskin.
Vi snurrar runt.
Du och jag hand i hand
Runt, Runt, Runt







Fri vers av MissHeaven
Läst 328 gånger
Publicerad 2005-08-18 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissHeaven

Mina favoriter
R.I.P Rest In Poetry