Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


all in

och 1000 spänn på rött - min färg för kvällen
roulettebordet blir en snurrande revolvertrumma
oddsen försämras och det finns en risk
eller chans
att det slutar nu

men

jag löser in mina marker och trycker av
om man inte satsar så kan man inte vinna
men man behöver inte satsa för att förlora

rött, min färg för kvällen
färgen på mina ögon och skiktet framför mina ögon




Fri vers av BaraOrd
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-14 06:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd