Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


tillbakablick i morgon

och det är väl klart att jag gör samma dumma val igen
när det är samma situation och samma valmöjligheter

det är väl klart att jag inte lär mig av mina misstag
det fanns ju en anledning till att jag gjorde som jag gjorde förra gången

och konsekvenserna är ju bortglömda i morgon

men just nu
står jag inte ut

ett problem idag
är bortglömt i morgon
men just nu så allvarligt
fastän det är bortglömt i morgon

för man lever ju i nuet
trots
allt




Fri vers av BaraOrd
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-14 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd