Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


en ofrivillig stund av sårbarhet

jag skulle aldrig ha stängt in all den där ilskan inom mig
för nu när himlen rasar ner får vulkanen i mig utbrott
och alla känslor som jag försökte dölja väller upp
och ser världens relativa ljus för första gången

det är så här det känns när min berlinmur faller
det är så här jag ser ut när alla barriärer brister

det är så här det låter
när blödande händer desperat försöker
reparera sprickorna i fasaden
när en vilsen pojke som tvingats bege sig in i vuxenvärlden
sitter och gråter på en trottoarsten och skriker efter mamma

det är så här det låter när jag försöker hitta tillbaka till tryggheten

ta en ordentlig titt nu
innan jag byggt upp min värld igen





Fri vers av BaraOrd
Läst 323 gånger
Publicerad 2008-12-14 08:08



Bookmark and Share


    leelee
Det är märkligt...jag har tittat runt här, jag är ny...och läst en del...inte så mycket...men ändå. Många får lovord, för ord de skrivit som jag inte känner nåt inför...och jag börjar undra om jag har här att göra. Så läser jag dina ord....och blir så glad. Jag blir faktiskt lycklig av dina ord...det var kanske inte meningen...men när jag läser något som förefaller ärligt..så är det något av det vackraste jag vet. Jag är 44 år. Men jag kände igen mig, och blev påmind....Tack.
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd