Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lördag natt

Likt en spindel
klättrar jag på väggarna

med ben som liknar trådar
väver jag avancerade mönster i din tapet

redo att trollbinda dig

på min begäran tar du ett steg för mycket
ett steg är allt jag behöver

jag injicerar mitt gift i dina ådror
och ser dig smälta bort från min värld

jag dricker upp ditt innersta du
och lämnar kvar ett kallt
livöst
skal

som jag sedan gömmer under min säng
bland allt det vackra jag samlat på mig under åren




Fri vers av D.
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-14 20:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En samlande svart änka...*L*
Fyndigt!
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

D.