Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kören hjälper till men det är en sådan glädje, tack till min granne att jag fick följa med


14/12-08

Vitklädd akustisk
brud öppnar dörren

tre ljus
är tända

alla sjunger
vilken gemenskap

081214




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-14 21:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart vackert var det
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

sajo