Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dirty hands

- you'd better watch your hands so they don't get dirty.
- oh, i don't mind, my life is dirty.
- do you feel dirty today?




- my life is dirt.




Fri vers av bortanu
Läst 665 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-14 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bortanu
bortanu