Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kommer tankarna


Namnsdag den 14/12-08

Tankar till dig
denna dag

den är speciell
då du varje gång
den 14 december
fick en

hyacint

som doftade så
starkt och gjorde
att jag som allergiker
alltid nös och mina ögon
kliade

tänker idag på dig
då du var min far

tänder ett litet ljus
och minns hur
du hyacinten av min
mor alltid fick

hyacinten bevarar jag
i mitt minne då jag
vet att du till slut så
bra det fick

081214





Fri vers av sajo
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-14 22:11



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint litet stycke med ömhet skriver du.

Eva
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

sajo