Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du min ängel


du min ängel

Du min ängel, i mitt hjärta bor,
ja jag älskar dig mer än vad du tror.
Men du borde veta, att min glädje
behöver du ej efter leta.
För när jag dig ser,
hela mitt ansikte bara ler.
Du min ängel tack för att du finns,
du är en vän som man alltid minns.




Fri vers av Timmy_L
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-15 00:31



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Otroligt vackert!
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Timmy_L
Timmy_L