Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CHANDNI

jag önskar
jag längtar
jag ville
jag vore
och så har det varit
så länge jag minns
fast lazze den lille
blev lazze den store
så rör jag mig ofta
där drömmarna finns
karachi
islamabad
och rawalpindi
lahore
i gryningens
bultande brosk
på platser
där man talar
urdu och hindi
men aldrig ett ord
om uppståndelsens påsk

LARZ GUSTAFSSON

15/6 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-15 06:45



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra ordat......
2008-12-15

  Måna N. Berger
Vad vore vi utan drömmar? Platt intet.
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP