Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Imorse var det så här


Måndag morgon 15/12 2008

Vilodag försvinner
under midnattstimma

räven smyger
runt husen

tidningsbud med
färska nyheter

081215




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 227 gånger
Publicerad 2008-12-15 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo